Orlovo gnezdo

Zaradi preureditve križišča pred Kitajskem vrtom smo se zbrali pred draveljsko cerkvijo, kjer je več prostora za obračanje avtobusa, zato bo odslej tudi v bodoče zbirališče za izlete.

Čakala nas je dolga vožnja do Nemčije, na srečo smo imeli vodiča, ki je poleg strokovnega znanja vodenja obvladal tudi ogromno humorja, tako nam niti slučajno ni bilo dolgčas. Prvi postanek v Avstriji smo bili še postreženi s sendviči in vodo.

Po navadi smo imeli z vremenom srečo, to pot pa je malce ponagajalo in ravno takrat, ko smo bili na Orlovem gnezdu, so oblaki zakrivali pogled, ki je ob jasnem dnevu fantastičen, zato sem nekaj slikic (7) “sposodil” iz spleta, tako da vidimo, kaj so nam oblaki prikrivali. Sami vsebini Orlovega gnezda nebi opisoval, saj se da videti na spletnih straneh in je te ogromno.

Zadnje smo si ogledali še Kraljevo jezero, nato pa sprehodili po ulici polno lokalov s pestro izbiro hrane in verjamem, da ni bilo med nami nikogar, ki bi imel še prazen želodček.

Vožnja nazaj je seveda minila s polno humorja, celo smo imeli enega, ki je spesnil našo celo pot. Obljubil je, da mi bo poslal, da jo objavim tu na spletu, vendar tega nisem dočakal, morda pa bo in če bo, jo objavim.

 

 

(Skupno 242 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja